Αθλητισμός

Μυριούνης: Παραίτηση – βόμβα από τον Δίωνα

«Βόμβα» παραίτησης από τον πάγκο του Δίωνα Κυπαρισσίας έριξε ο Χρήστος Μυριούνης! Με ανάρτησή το στα social media έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας και μάλιστα δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στην σημερινή αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς πρέπει να ανακοινώσω ότι για κάποιους λόγους που είναι ενάντια του ήθους και της αξιοπρέπειας μου σαν άνθρωπο και σαν προπονητή αποχωρώ από τον πάγκο του Δίων Κυπαρισσίας σήμερα και δεν θα κάτσω ούτε στον πάγκο της ομάδας στον σημερινό αγώνα με τον Προμηθέα…Δεν μου το επιτρέπει αυτο όπως είπα ούτε το ήθος ούτε η αξιοπρέπεια μου αυτά τα 30+ χρόνια που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο σαν παίκτης κ σαν προπονητής.

Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα και κάποια γεγονότα που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν με έκαναν να πάρω αυτήν την απόφαση…

Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Δημήτρης Γιαννόπουλος γιατί αυτός πίστεψε σε εμένα ακριβώς ένα χρόνο πρίν και με έφερε στην Κυπαρισσία για να σώσουμε την κατηγορία όπως το καταφέραμε τελικά…ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ σε θεωρώ “αδελφό μου” πια κ το ξέρεις!!!

Ακόμα ευχαριστώ την αγαπημένη μου πρόεδρο Δήμητρα Μιχαλοπούλου και την Sofia Bitsika για ΟΛΑ(ξέρετε ΕΣΕΊΣ ) ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα σε δύο εξαιρετικά παιδιά που θα είναι φίλοι μου καλοί πια από εδώ κ πέρα κ δεν θα χαθούμε τον Γιώργο Χινη και τον Παναγιώτης Γ. Στρατικόπουλος για την στήριξη τούς σε ΌΛΑ.

Ευχαριστώ Την Theodoropoulou Eirini και την Dimitra Karataraki και ακόμα θελω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ένα εξαιρετικό παιδί και εξαιρετικο συνεργάτη που είχα δίπλα μου στον πάγκο από την πρώτη μέρα μου ανέλαβα τον Δίωνα τον Thodoris Bousioutas και να του ευχηθώ τα καλύτερα γτ τα αξίζει… Τεό σε ευχαριστώωωω…εσύ ξέρεις.

Τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πρέπει να το πω στον κόσμο της Κυπαρισσίας για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτόν τον καιρό που βρίσκομαι στην πόλη!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτό που ζούσα κάθε μέρα από τους απλούς κατοίκους -φιλαθλους αυτής της όμορφης πόλης!!!

Αφήνω την ομάδα στην 1η θέση και εύχομαι να παραμείνει σε αυτήν μέχρι τέλος για την προσπάθεια που κάνουν οι παραπάνω άνθρωποι που ευχαρίστησα μόνο και για τους φιλάθλους της…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ… ΌΛΟΥΣ και… ΣΥΓΝΏΜΗ.»

Μυριούνης: Παραίτηση – βόμβα από τον Δίωνα
To Top