Επιχειρείν

“MU”: Βιολογικά προϊόντα και προτάσεις δώρων με την υπογραφή της Ένωσης Μεσσηνίας

ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ!

Πολλές προτάσεις για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς αλλά και των εορτών που ακολουθούν όλο τον Ιανουάριο προτείνει το κατάστημα “mu” στην οδό Ιατροπούλου 10 κάτω από τα γραφεία της Ένωσης Μεσσηνίας!

Τις προτάσεις έκανε στην κάμερα του Messinialive η υπεύθυνη του καταστήματος Αιμιλία Νικολοπούλου

 

Το κατάστημα “mu” είναι το “παιδί” του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΄”Ένωση Μεσσηνίας” και το όνομά του προκύπτει από τα αρχικά της αγγλικής μετάφρασης του διακριτικού τίτλου Messinia Union.
Βρίσκεται στο Κέντρο της Καλαμάτας, στην οδό Ιατροπούλου 10, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, όπου πλησίον λειτουργούν οι Διοικητικές Υπηρεσίες, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου που φιλοξενείται από την Ένωση Μεσσηνίας.
«Γεννήθηκε» με στόχο την προώθηση των προϊόντων του Συνεταιρισμού αλλά και να φέρει στους Μεσσήνιους, στους επισκέπτες της πόλης αλλά και παντού, πληθώρα συνεταιριστικών και τοπικών προϊόντων.
Δίνοντας χώρο σε παραγωγούς οι οποίοι δύσκολα βρίσκουν θέση στις μεγάλες αλυσίδες αλλά και φέρνοντας στην Μεσσηνία προϊόντα από Συνεταιρισμούς όλης της χώρας προωθώντας την ιδέα ότι το τυποποιημένο, πιστοποιημένο Συνεταιριστικό προϊόν μπορεί να αποτελέσει την ναυαρχίδα εξωστρέφειας για την αγροτική οικονομία.

 

Κυρίαρχη εικόνα στα ράφια φυσικά η Μεσσηνία με το ΠΟΠ Ελαιόλαδο Καλαμάτας, τις ΠΟΠ Ελιές Καλαμών, την Μαύρη Σταφίδα, τα Ξηρά Σύκα, Μέλι τοπικών παραγωγών, τοπικές ποικιλίες εμφιαλωμένου οίνου, που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν του Μεσσηνιακού καλαθιού, αρωματικά και φυστικοβούτυρο, τοπικών συνεταιρισμών, ρύζι τοπικών παραγωγών όλα τυποποιημένα και πιστοποιημένα.
Σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές και προσιτές τόσο για όσους επιθυμούν να χαρίσουν απόλαυση στον ουρανίσκο τους όσο και για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα διαφορετικό, γαστρονομικό δώρο.

Στα ράφια θα βρείτε συνεταιριστικά προϊόντα όπως: Λικέρ, Δάκρυ, Λουκούμια, παραδοσιακό Υποβρύχιο, οδοντόκρεμα, αποσμητικά, αφρόλουτρα, μάσκες προσώπου όλα με βάση την μαστίχα από την Ένωση Μαστιχοπαραγώγων Χίου, χυμό ροδίου, απλό με αρόνια, με μύρτιλο, με αλόη-βέρα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας, ΠΟΠ ντοματάκι Σαντορίνης, ΠΟΠ Φάβα Σαντορίνης, κάπαρη, καπαρόφυλλο, κουφέτο (παραδοσιακό γλυκό γάμου) Σαντορίνης, σάλτσα με βινσάντο, άλειμμα τομάτας με τζίντζερ και μαστίχα από την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων Σαντορίνης, πετιμέζι από ΠΟΠ φιρίκι μήλο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς (Zagorin) μεταξύ άλλων.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που διαμορφώθηκαν από την ζήτηση των επισκεπτών υπάρχουν επίσης στα ράφια, είδη όπως:
Καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο
Φυτικά προϊόντα περιποίησης
Βιολογικά τρόφιμα και είδη περιποίησης
Αξεσουάρ και κοσμήματα από Μεσσηνιακές οικοτεχνίες
Είδη για Βρεφική περιποίηση
Συνθέσεις και είδη δώρων

Το εορταστικό ωράριο του “mu” έχει ως εξής:

31/12 Τρίτη: 11:00-15:00
1 & 2/1 | Τετάρτη & Πέμπτη: Κλειστά
3/1 Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-21:00
4/1 Σάββατο: 09:00-14:00
5 & 6/1 | Κυριακή & Δευτέρα: Κλειστά
7/1 Τρίτη: 09:00-14:00 & 18:00-21:00
8/1 Τετάρτη: 09:00-14:30

mukalamata@messiniaunion.gr | τηλ: 2721023854

To Top