ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούζα: “Στριμώχνονται οι κομματικοί νεόκοποι σωτήρες στην Πελοπόννησο”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

“Λες και οι πολίτες δεν έχουν κρίση και γνώση, εμφανίζονται αυτήν την Περιφερειακή περίοδο, πρωτοφανείς συμπεριφορές.
Δεν γνωρίζω αν σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα της Πελοποννήσου συμβαίνουν όσα διαδραματίζονται στη Μεσσηνία.
Διάφοροι ” σωτήρες” του τόπου μας, βλέπουν ως εφαλτήριο ανέλιξης την ενασχόληση με την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη θέση που τους έδωσαν οι πολίτες, για περαιτέρω επαγγελματική αποκατάσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και οι ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου. Πρόκειται για ένα Περιφερειακό Ιατρείο το οποίο η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη ενέταξε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, το υλοποίησε με προϋπολογισμό 260.000 ευρώ και το παρέδωσε στην τοπική κοινωνία για να καλύψει τις ανάγκες της .
Δυστυχώς όμως, παρέμενε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την απαιτούμενη στελέχωση ιατρικού προσωπικού, παρά μόνο περιστασιακά, λόγω διαφόρων συγκυριών και λόγω αλληλεπίδρασης θέσεων ιατρών με άλλη δομή υγείας στη Μεσσηνία.

Το παράδοξο του πράγματος είναι η ανακοίνωση Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης Νίκα, για την επικείμενη αιτηθείσα πλειστάκις και επιβεβλημένη στελέχωση του Περιφ. Ιατρείου Βλαχόπουλου, που έχει δρομολογηθεί. Η ενημέρωση περί της δρομολογημένης στελέχωσης, δεν σημαίνει και παρέμβαση.

Άλλωστε κάτι τέτοιο προσβάλει και το Κυβερνητικό έργο διότι οι ανάγκες του τόπου δεν μπορούν να είναι αντικείμενο παρέμβασης κομματικών στελεχών χαμηλής βαθμίδας, αλλά υλοποιούνται, διότι το κράτος έχει συνέχεια και το αρμόδιο Υπουργείο πρέπει να κάνει απερίσπαστο το έργο του.

Οι κενές περιεχομένου αναφορές, δεν απασχολούν τους πολίτες που αγωνιούν μόνο για την υγειονομική εξυπηρέτησή τους, όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη χώρα και επιζητούν την ουσιαστική αναβάθμιση των δομών υγείας στην περιφέρεια της Μεσσηνίας .
Κάθε άλλη προσωπική στρατηγική δεν αφορά την κοινωνία και καταδικάζεται“.

Μπούζα: “Στριμώχνονται οι κομματικοί νεόκοποι σωτήρες στην Πελοπόννησο”
To Top