ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούζα: “Ο κ.Αναστασόπουλος επιλέγει τον λαϊκισμό αντί της αλήθειας”

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ

Τις δικές τις απαντήσεις δίνει στην κάμερα του Μessinialive η τέως Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, μετά και από τις πρώτες τοποθετήσεις του νέου Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου.

Η κυρία Μπούζα ανέφερε ότι εξεπλάγην όταν άκουσε τις δηλώσεις που έκανε και τόνισε ότι “συνεχίζει τον λαϊκισμό και απέχει η τοποθέτησή του από την αλήθεια, επειδή δεν παρέλαβε αρμοδίως ως όφειλε από εμένα,  άρα έχει πληροφορηθεί εσφαλμένα”.
Απαντώντας στην κατηγορία του κ. Αναστασοπούλου σχετικά με το θέμα της ύπαρξης πολλών μηχανημάτων σε “αποστρατεία” και αχρησία τόνισε ότι “τα χρήματα για τον πολιτισμό και τα … πανηγυράκια, όπως είπε ο ίδιος, υπάγονται σε άλλο κωδικό. Εμείς κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και οι βλάβες σε αρκετά μηχανήματα και πράγματι υπάρχει ανάγκη συντήρησης στο μηχανοστάσιο. ‘Ομως το προσωπικό δεν επαρκεί και είχαμε κάνει ενέργειες για προσλήψεις διμηνιτών χειριστών για να λυθεί το πρόβλημα, όμως οι αποστάτες του Περιφερειακού συμβουλίου εμπόδισαν τις διαδικασίες”.

“Υπάρχει πρόβλημα στο φράγμα Παμίσου, όμως υπάρχει έτοιμη μελέτη”

Σχετικά με το φράγμα του Παμίσου παραδέχτηκε ότι “υπάρχει πρόβλημα στην αλυσίδα της πόρτας, όμως η προηγούμενη περιφερειακή αρχή έχει έτοιμη μελέτη στην Τρίπολη” και η ίδια ως Αντιπεριφερειάρχης προέβη σε σοβαρές παρεμβάσεις αντιπλημμυρικών έργων σε όλη την περιοχή και ιδιαίτερα στη Μεσσήνη δίνοντας συγχαρητήρια στον πρώην δήμαρχο Γιώργο Τσώνη για την δική του καθοριστική παρουσία.
Η κυρία Μπούζα αναφέρθηκε στο γεγονός της “υπερέκθεσης του κ. Αναστασόπουλου στα μέσα ενημέρωσης”, τονίζοντας ότι “κάνει αυτοψία με κάμερες”, ενώ αναφέρθηκε και στις αυξημένες αρμοδιότητες που ο ίδιος είπε ότι έχει ενώ αυτό δεν προκύπτει από κάποιο δημόσιο έγγραφο.

“Προς διερέυνηση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ.Αναστασόπουλου”

Η κυρία Μπούζα άφησε και μία σοβαρή αιχμή κλείνοντας την συνέντευξη στο Μessinialive κορυφώνοντας την κριτική κατά του κύριου Αναστασόπουλου, σχετικά “με τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες μιας και τα πυρηνελαιουργεία είναι στη μόδα και εξετάζονται πολλές παράμετροι σχετικά”.

Ένα θέμα το οποίο όπως αινιγματικά τοποθετήθηκε η κ.Μπούζαμ φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

To Top