ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούζα: Δεσμεύομαι ως Αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ να διασφαλίσω τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος

TI ANAΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (Κυριακή 10/1/2022) οι δημαιρεσίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ζητούμενο με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, είναι η ανάκτηση του χαμένου του κύρους και η κόσμια και με επιχειρήματα κατάθεση θέσεων.
Ως γυναίκα και ως αιρετή, που έχω τιμηθεί πολλάκις από τους συμπολίτες μου και αναλαμβάνει για πρώτη φορά θέση Αντιπροέδρου του Σώματος στην Πελοπόννησο, υπόσχομαι να λειτουργήσω με ανεπτυγμένο το αίσθημα καθήκοντος, αμεροληψίας, ευπρέπειας, συνέπειας, πολιτικού πολιτισμού και θάρρους, για να αντιμετωπίσω κάθε επιβουλή και πρόκληση στην εκτέλεση των καθηκόντων μου και να είμαι χρήσιμη στον τόπο.
Δεσμεύομαι να λειτουργήσω ισότιμα και απόλυτα δημοκρατικά προς όλους τους Περιφ.Συμβούλους και από τη θέση αυτή, θα διαφυλάξω, έστω και με αγώνα, τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος.
Ευχαριστώ από καρδιάς, την παράταξή μου, τον επικεφαλής και τους Περιφερειακούς Συμβούλους για την τιμητική πρόταση και αποδοχή, να αναλάβω Αντιπρόεδρος του Σώματος, αυτήν τη νευραλγική περίοδο που θα οδηγήσει την Περιφέρεια στις εκλογές και απαιτεί τη μέγιστη εγρήγορση , προσοχή και υπευθυνότητα .
Η δημοκρατία θα νικήσει, το μόνο που απαιτείται, είναι θάρρος, ομόνοια και πάνω από όλα η υπηρέτηση του συμφέροντος του τόπου, η πρόοδος και η ευημερία των πολιτών.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Μπούζα: Δεσμεύομαι ως Αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ να διασφαλίσω τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος
To Top