ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούζα: Άμεσα η στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου στο Βλαχόπουλο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Επίσκεψη στη Δ.Ε. Παπαφλέσσα, στo πλαίσιo των καθηκόντων της, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα.

Επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου, μιας κρίσιμης δομής υγείας στην ευρύτερη περιοχή, όπου διαπιστώθηκε η συνέχιση της ελλιπούς στελέχωσής του .
Πρόκειται για ένα θέμα που έχει θίξει επανειλημμένως η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και ιδίως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που έχει ζητήσει με επιστολή του από τον Υπουργό Υγείας, την άμεση στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου, για την ανακατασκευή του οποίου επενδύθηκαν από το πρόγραμμα της Περιφέρειας, δημόσιοι πόροι της τάξης των 260.000 ευρώ.
Εν αναμονή της άφιξης της αγροτικής ιατρού, ελπίζουμε στη διευθέτηση της εκκρεμότητας με την κενή θέση του επιμελητή ιατρού και στη δρομολόγηση της κάλυψής του, με έτερο γενικό ιατρό.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το κοινοτικό γραφείο Βλαχόπουλου όπου συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα με την εντεταλμένη Δημοτ.Σύμβουλο Παπαφλέσσα Μαρία Αντωνοπούλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βλαχόπουλου Σάκη Ψώνη.

ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ

Το πρόβλημα που ειχε ανακύψει με το Ταχυδρομικό Γραφείο ΕΛΤΑ στο Βλαχόπουλο , επιλύεται θετικά για την περιοχή, ενώ τέλος Ιανουαρίου θα αναδειχθεί ο νέος ανάδοχος. Κάποια λοιπά ζητήματα με παρεμβάσεις σε δημόσιες υποδομές συζητήθηκαν και δρομολογούνται.
Με συνεχές ενδιαφέρον η Περιφερειακή Αρχή, παρακολουθεί και επιλύει τυχόν προβλήματα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπούζα: Άμεσα η στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου στο Βλαχόπουλο
To Top