Αθλητισμός

Πικρό «αντίο» από Μπουραντώνη στην ΑΕΚ Καλ. με παράπονα για διοίκηση!

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ Καλαμάτας αποτελεί ο Σωτήρης Μπουραντώνης. Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδηγούν σε αποχώρηση, εκφράζοντας παράπονα για την συμπεριφορά μελών της διοίκησης, εξαιρώντας τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Ασημακοπουλο και τον Κώστα Τριαντόπουλο για την στήριξή τους. Ευχαριστεί επίσης τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωτήρη Μπουραντώνη:

“Μετά από δύο μήνες από την λήξη της σεζόν της Α1 και πλήρως αδιαφορίας από την διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ μετά από πολύ ωριμη σκέψη, ο χαρακτήρας μου και το ήθος μου και κυρίως η αγάπη μου για το ποδοσφαιρο δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω στον πάγκο της ιστορικής ομάδας την νέα σεζόν! Η συμπεριφορά κάποιων παραγόντων μέλλων της διοίκησης με έχει απογοήτευση!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια των πρώην πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ασημακοπουλο και τον Κώστα Τριαντοπουλο που με έφεραν στην ομαδα και για την στήριξη τους στο πρωσωπο μου μέχρι την τελευταία στιγμή!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους για την όρεξη το πάθος και την ενέργεια που δείξανε για να πετύχει η ομάδα το στόχο της που ήταν Άνοδος Α τοπικο μετά από πολλά χρόνια! Συνχαρητηρια σε όλους! Σας ευχαριστώ για της πολύ έντονες στιγμές που ζήσαμε μαζί!”

Πικρό «αντίο» από Μπουραντώνη στην ΑΕΚ Καλ. με παράπονα για διοίκηση!
To Top