ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Mπουντρούκας επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

“Την Κυριακή, 4/11/2018 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη σύσκεψη με τη συμμετοχή του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και πολυμελούς αντιπροσωπείας μελών της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» με θέμα συζήτησης την εκτίμηση της πορείας ενωτικής οργάνωσης του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Επικεφαλής της κοινής αυτοδιοικητικής προσπάθειας και της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» τίθεται ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

-Το βασικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών αρχών όπως αυτή διατυπώθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» αποτελεί τη συλλογική μας δέσμευση και την πρόσκληση συμπαράστασης προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Ομόφωνα αποφασίστηκε η συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα ενισχύει τη βασική επιλογή της ριζικής ανανέωσης των υποψηφίων του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ενίσχυσης της ενωτικής συμπαράταξης των πολιτών της Περιφέρειας μας με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική και αναπτυξιακή αναγέννηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Με νεότερες ανακοινώσεις θα γίνουν γνωστές οι διαδικασίες διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οριστικοποίηση του προγραμματικού πλαισίου”.

Πάντως, εκείνο που κάνει εντύπωση είναι οι ταχείες διεργασίες με τις οποίες επιτεύχθηκε αυτή η πολιτική σύμπλευση. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου ανακοινώθηκε η ίδρυση της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019”, συνοδευόμενη από τις υπογραφές 179 μελών, την επομένη έγινε το κάλεσμα από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Μπουντρούκα και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ορίστηκε ομόφωνα ο ίδιος ως επικεφαλής της νεοσυσταθείσας παράταξης.

Μ.Π.

O Mπουντρούκας επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019”
To Top