ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mπουντρούκας: “Εμείς ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε την δουλειά”

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, παραχώρησε το πρωί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “REX” στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Μεσσηνία.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον βασικό λόγο που επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζοντας ότι “ο θεσμός αυτός αποτελεί το μοναδικό εργαλείο το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια”.

Ο ίδιος είναι άνθρωπος που προέρχεται από τους παραγωγικούς φορείς, για πολλά χρόνια διατέλεσε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, και δεν είναι – όπως τόνισε – επαγγελματίας πολιτικός και αυτοδιοικητικός, αφού “είναι πρακτικός και μπορεί φέρει σε πέρας τη δουλειά”.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας τόνισε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του “ετοιμάζεται όχι σε κάποιο γραφείο από επαγγελματίες που όμως δεν έχουν γνώση της πραγματικής κατάστασης αλλά από ανθρώπους που βιώνουν τα πράγματα. Το πρόγραμμα αυτό, συνέχισε, θα είναι κοστολογημένο και ιεραρχημένο”.

Στο πάνελ δίπλα του βρέθηκαν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία Δημήτρης Ανδριανόπουλος και ο αναπληρωτής Αντώνης Τσώνης ενώ την συνέντευξη παρακολούθησαν καθισμένοι στο ίδιο τραπέζι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς, ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης, ο πρώην γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Τάσος Αποστολόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Αλευράς .

To Top