ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπούκαραν σε μονοκατοικία στη Θεμιστοκλέους- Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα

TI ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ MESSINIALIVE

Σπείρα αδίστακτων κακοποιών μπήκε χθες σε μονοκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους και έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι έγινε νωρίς το βράδυ, μεταξύ 7 το απόγευμα και 11, καθώς την ώρα εκείνη έλειπε ο ιδιοκτήτης από το σπίτι του, και όταν γύρισε το βρήκε ανάστατο, με τα κοσμήματα και κειμήλια, που είχε, συναισθηματικής κυρίως αξίας, να “έχουν κάνει φτερά”. Οι κλέφτες είχαν βρει και ένα χρηματικό ποσό, το οποίο και πήραν.

Ο Βαγγέλης Χαχής, ιδιοκτήτης του σπιτιού και θύμα της αδίστακτης σπείρας, μίλησε στο MessiniaLIVE, και περιέγραψε το χάος που βρήκε στο σπίτι του, όταν επέστρεψε το βράδυ και διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν μπει και τον είχαν κλέψει.

Η Αστυνομία που κλήθηκε στο περιστατικό εκτιμά ότι πρόκειται για επαγγελματίες, αφού έδρασαν γρήγορα, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και μπήκαν από την μπαλκονόπορτα του ισογείου, και μάλιστα νωρίς το βράδυ σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης και όχι σε κάποιο στενό ή απομακρυσμένη συνοικία.

Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE το θύμα της διάρρηξης και κλοπής, πρέπει να είχαν παρακολουθήσει το σπίτι του, γνώριζαν ότι έμενε μόνος και γνώριζαν τις ώρες που απουσίαζε, γι’αυτό και είχαν την άνεση να ψάξουν το σπίτι. Οι δράστες περιορίστηκαν μόνο στα δύο υπνοδωμάτια του σπιτιού, τα οποία και έψαξαν εξονυχιστικά, δεν έψαξαν άλλους χώρους, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είτε γιατί κάτι τους τρόμαξε και έφυγαν, είτε γιατί αρκέστηκαν σε όσα βρήκαν και δεν ρίσκαραν να μείνουν περισσότερη ώρα στο σπίτι ψάχνοντας και αλλού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών που δρουν επαγγελματικά και στοχεύουν μονοκατοικίες, όπου έχουν ευκολότερη πρόσβαση, ενώ φαίνεται να κινούνται στο Νησάκι. Άλλωστε, πριν 2 εβδομάδες είχαν μπει σε άλλη μια μονοκατοικία στην ίδια περιοχή, μόλις μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι που έκλεψαν χθες το βράδυ.
Μάλιστα τότε δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο να κλέψουν και αρκέστηκαν στους κουραμπιέδες που είχαν ξεμείνει από τις γιορτές.

To Top