Το δικό μου Σχολείο

Μπουγάς: “Πολύ χαρούμενα τα παιδιά που γύρισαν στο δεύτερο σπίτι τους”

Επιστροφή στα θρανία μετά από 2 μήνες τηλεκπαίδευσης με self test αλλά και drive through test

ΕΚΠ.ΜΠΟΥΓΑ: “ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ OMAΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΧΡΟΝΙΑ”

Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν σήμερα στα σχολεία και το Μessinialive βρέθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και κατέγραψε τις απόψεις του γενικού διευθυντή των εκπαιδευτηρίων Φώτη Μπουγά, ο οποίος έκανε λόγο για “μια πολύ όμορφη μέρα αφού τα παιδιά γύρισαν στο δεύτερο σπίτι τους τηρώντας την διαδικασία των self test“.

Παράλληλα στο σχολείο σήμερα διοργανώθηκε έλεγχος από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με drive through εξετάσεις και στα 252 δείγματα βρέθηκε μόνο ένα θετικό.

Όλο το προσωπικό των Εκπ.Μπουγά υποβλήθηκε για πολλοστή φορά σε covid test.

Υπάρχει θέμα στο κοινωνικό κομμάτι όχι στο μαθησιακό

Ο κ. Μπουγάς τόνισε πως “η χρονιά είναι περίεργη και πρέπει όλοι να προσέχουμε, ενώ μαθησιακά για τα εκπαιδευτήρια κύλισε πολύ καλά” και πρόσθεσε, “πλέον θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο κοινωνικό κομμάτι, αφού τα παιδιά σήμερα ζήτησαν να συζητήσουν για να έχουν μία πιο ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα τους.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Τα εκπαιδευτήρια Μπουγά διοργανώνουν μία ιδιαίτερα χρήσιμη παιδαγωγική προσέγγιση για την λήξη της χρονιάς, για το Γυμνάσιο και το Δημοτικό έχοντας καταρτίσει ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα και στο παιχνίδι, αφού τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια”.

Eντυπωσιάζουν οι νέες βρύσες στα Εκπ.Μπουγά με μανιάτικη πέτρα!

Ο Φώτης Μπουγάς επεσήμανε πως “το όφελος από αυτή την περιπέτεια της πανδημίας θα είναι πως τα παιδιά έχουν αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες με το σχολείο να δίνει την κατεύθυνση πως ο ψηφιακός κόσμος είναι ένα εργαλείο στην μάθηση και όχι παιχνίδι”.

To Top