ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπόχα “έπνιξε” την Καλαμάτα-Απίστευτο βίντεο από τη Νέα Είσοδο το πρωί

ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ-ΕΝΤΟΝΗ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ

Τοπίο στην ομίχλη θύμιζε σήμερα από το πρωί η Καλαμάτα, από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 12.30 περίπου. Η χαρακτηριστική μπόχα για πάνω από δύο ώρες είχε απλωθεί πάνω από όλη την πόλη, και έφτανε ακόμα μέχρι και τη Μικρή Μαντίνεια.
Οι Καλαματιανοί σήμερα ξύπνησαν με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς για ακόμα μια φορά η χαρακτηριστική δυσοσμία “έπνιξε” την πόλη, κάνοντας αφόρητη την κατάσταση, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες και για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αναπνευστικό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τις live web κάμερες του weather-messinia και της Χρυσ. Λευτάκη, πυκνή “ομίχλη” έχει καλύψει τον ουρανό της Καλαμάτας, και της ευρύτερης περιοχής. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες πολιτών για τη δυσοσμία, η οποία ευτυχώς απομακρύνθηκε περίπου δύο ώρες μετά, με τον αέρα.

Ορατότης μηδέν:Χαρακτηριστικό το βίντεο του MessiniaLive από τη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, σήμερα το πρωί!

Τι γίνεται με τους ελέγχους που έχουν εξαγγελθεί από την ΠΕ Μεσσηνίας;

Έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε όσες μονάδες ρυπαίνουν; Γιατί αυτή η δυσοσμία δεν είναι φυσικό φαινόμενο.
Ήδη εδώ και μέρες διαμαρτύρονται οι κάτοικοι στο Μελιγαλά ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τη δυσοσμία των πυρηνελαιουργείων, αλλά και στην περιοχή του Μπουρνιά υπάρχουν μέρες που κανείς δεν ανοίγει παράθυρο. Ακούει κανείς;

META AΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Μ.Π.

To Top