Υγεία

Μπέζος: Έρχονται προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

“Όταν υπηρετείς την Υγεία δεν έχεις δικαίωμα να χάνεις ούτε μέρα”, υποστηρίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του, παραθέτοντας αναλυτικά τα νέα και τις τελευταίες εξελίξεις από το Νοσοκομείο Καλαμάτας αναφορικά με την ενίσχυσή του και τη στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας όσον αφορά στους γιατρούς:

-Υπογράφονται στις επόμενες 15 ημέρες οι μεταθέσεις 1 Νευρολόγου-1 ΜΕΘ και ενός χειρουργού(του τελευταίου ήδη υπογράφηκε)
-Έληξε η προθεσμία των αιτήσεων για τις 9 θέσεις ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ στα ΤΕΠ και το Συμβούλιο Κρίσης ξεκινά τη δουλειά του.
-Λήγει την Πέμπτη η προθεσμία αιτήσεων για 1 Παιδοψυχίατρο-1 Ψυχίατρο και 1 Παθολόγο-Ογκολόγο
Βγήκαν χθες οι αποφάσεις για την πρόσληψη 5 επικουρικών (2 ορθοπεδικών-1 γαστρεντερολόγου- 1 νεφρολόγου- 1 καρδιολόγου). Από Δευτέρα αναλαμβάνουν εργασία. ΣΥΝΟΛΟ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 20.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 25 ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στις επόμενες 20 ημέρες οι Υπουργοί Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και Παύλος Πολάκης περνούν τροπολογία που αλλάζει τον τρόπο πρόσληψης επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού κατά το πρότυπο του επικουρικού ιατρικού προσωπικού.
Με την ψήφιση της διάταξης προχωράμε στην πρόσληψη 25 νοσηλευτών & παραϊατρικό προσωπικό για να λύσουμε ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα του Νοσοκομείου μας. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ!!!”

Μπέζος: Έρχονται προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top