Μπεχράκης: Ραντεβού την Πέμπτη στην πλατεία!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπεχράκης: Ραντεβού την Πέμπτη στην πλατεία!

Μπεχράκης: Ραντεβού την Πέμπτη στην πλατεία!

Kάλεσμα του συνδυασμού Ανοιχτού Δήμου – Ενεργοί Πολίτες για την κεντρική συγκέντρωση και την ομιλία του Μανώλη Μάκαρη

“Σας προσκαλούμε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού μας. Δεν σας θέλουμε ως χειροκροτητές σε μια εκδήλωση αλλά ως συμβολική πολιτική πράξη συμμετοχής σε ένα δεσμευτικό συμβόλαιο. Με τη συμμετοχή σας θα ανανεώσουμε το μήνυμα για την αυτοδιοικηση που αγωνίζεται σφαιρικά/ολιστικά ως τοπική εξουσία και όχι αποσπασματικά με μονομερείς περιοριστικές παρωπίδες .

Η συμμετοχή με την παρουσία σας θα ενισχύσει τις δυνάμεις εκείνες που υπηρέτησαν και υπηρετούν την αυτοδιοίκηση της δημιουργικής συμμετοχής των πολιτών και την καλλιέργεια της κοινοτικής κουλτούρας.

Η συμμετοχή με την παρουσία σας την Πέμπτη θα ενισχύσει τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, που εκφράζουν την τοπική κοινωνία στους “πάνω”, το σχέδιο για την αστική αναζωογόνηση και την αστική βελτίωση των συνθηκών στις γειτονιές και τα χωριά.

Η συμμετοχή με την παρουσία σας θα ενισχύσει τις δυνάμεις που αγωνίζονται για την κοινωνική πολιτική που πρεπει να ακολουθήσει ο δήμος με τη στήριξη σε διαφοροποιημένη τοπική οικονομία αγροτική, Τουριστική, εμπορική, την προστασία του περιβαλλοντικού κεφαλαίου του τόπου μας μέσα από το σχεδιασμό για την διαχείριση των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής.

Θα δώσει τη στήριξη στα τοπικά αναπτυξιακά σχεδία όπως περιγράφονται στις δεσμεύσεις της παράταξης μας. Την ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας .

Ραντεβού στην πλατεία!

Μπεχράκης: Ραντεβού την Πέμπτη στην πλατεία!
To Top