ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαράζ παρουσιάσεων υποψηφίων αυτή την εβδομάδα για τον Βασιλόπουλο

Σε "μπαράζ" παρουσιάσεων προχωρά αυτή την εβδομάδα ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού "Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας", Θανάσης Βασιλόπουλος. Η αρχή γίνεται σήμερα το μεσημέρι με την παρουσίαση στο ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας ακόμα μιας πεντάδας υποψήφιων για την Κοινότητα Καλαμάτας. Ακολουθεί η Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, με την παρουσίαση προέδρων Κοινοτήτων που τάσσονται στο πλευρό Βασιλόπουλου. Η παρουσίασή τους θα γίνει στο Platea, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Και τέλος, ένα ακόμα γκρουπ υποψηφίων ακολουθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Ανεβάζει ρυθμούς, λοιπόν, η παράταξη Βασιλόπουλου, με στόχο μέχρι τέλος του  μήνα να έχουν ολοκληρωθεί οι παρουσιάσεις των υποψηφίων, και να δοθεί χρόνος να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστό και το πρόγραμμα ανάπτυξης για την επόμενη πενταετία για τον Δήμο Καλαμάτας. Στόχος πάντως είναι να υπάρξει ανανέωση και να συγκροτηθεί μια δυνατή ομάδα ανθρώπων που θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των επόμενων χρόνων που έρχονται για την Καλαμάτα και τη μετεξέλιξή της σε σύγχρονη, "πράσινη" και "έξυπνη" ευρωπαϊκή πόλη, με ορίζοντα το 2030, στην κατεύθυνση της κλιματικής ουδετερότητας.

Η δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός του δημάρχου Καλαμάτας συνεχίζεται, με την προσθήκη σε αυτόν προσώπων καταξιωμένων επαγγελματικά και με διάθεση να προσφέρουν. Ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής, με το ψηφοδέλτιο να βρίσκεται στην τελική ευθεία για να κλείσει.

Μπαράζ παρουσιάσεων υποψηφίων αυτή την εβδομάδα για τον Βασιλόπουλο
To Top