Αθλητισμός

“Μπαμ” στο φιλέ με Κώστα Δαλακούρα η Καλαμάτα ‘80

Ταράζει τα νερά στην PreLeague η Καλαμάτα80 δείχνοντας πως έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το νέο πρωτάθλημα. Οι “λύκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον 30χρονο εβρίτη ακραίο Κώστα Δαλακούρα, ο οποίος έρχεται στην Καλαμάτα έχοντας παραστάσεις απο το υψηλότερο επίπεδο του βόλεϊ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Δαλακούρας προέρχεται από “τη μεγάλη του βόλει σχολή” της Αλεξανδρούπολης και έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου με ιδιαίτερη ικανότητα στην υποδοχή.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο αγωνίστηκε στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας για αρκετά χρόνια, πριν μεταπηδήσει στη Γερμανία όπου τις σεζόν 2016 έως 2018 αγωνίστηκε με την Mitteldeutschland, με την οποία κατέκτησε για δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας.

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Volleyleague ξανά με τη φάνελα της Κομοτηνής και του Εθνικού ξανά. Με τη φανέλα του Εθνικού έχει συμμετάσχει στα κύπελλα Ευρώπης για 3 σεζόν.

“Αναμένουμε με ενθουσιασμό να τον δούμε να τιμάει τη φανέλα του συλλόγου μας και του ευχόμαστε υγεία και μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας @kdalakouras !!!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτα ’80.

 

 

“Μπαμ” στο φιλέ με Κώστα Δαλακούρα η Καλαμάτα ‘80
To Top