Αθλητισμός

Μπαλτάκος: Θα εισηγηθώ άνοδο δύο ομάδων από τη Super League 2

Ο Μπαλτάκος σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για τη θέση του εάν η προκήρυξη της Super League 2 προβλέπει απευθείας άνοδο για 2 ομάδες και όχι μία, όπως συμβαίνει με την προκήρυξη της Super League 1.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, απάντησε σχετικά με το ζήτημα της προκήρυξης αλλά και τη Super League 2 μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Η εισήγησή μου θα είναι πάρα πολύ απλή. Αν η προκήρυξη της Super League 2 είναι διαφορετική από την προκήρυξη της Super League 1, η δική μου θέση και το λέω ευθέως, είναι ότι θα ταχθώ υπέρ της Super League 2. Θεωρώ αδιανόητο να αγωνίζονται 34 ομάδες και να ανεβαίνει μία. Δεν μπορεί η Super League 1 να καταστεί κλειστό κλαμπ. Αυτό δεν το δέχεται κανείς και γίνεται και ‘μάχη’ στην Ευρώπη για να μην συμβεί αυτό. Αν η Super League 2 αποφασίσει να εισηγηθεί να ανέβουν δύο, θα ταχθώ υπέρ τους. Αυτή θα είναι η προσωπική μου εισήγηση και την απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Θυμίζουμε πως θέση στο επίμαχο θέμα με τις θέσεις ανόδου από την Super League 2 πήρε την Πέμπτη η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της. Η μελανόλευκη ΠΑΕ εκφράζει την απορία και την έκπληξή της για την κατάφωρη αδικία που υφίστανται οι ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Μπαλτάκος: Θα εισηγηθώ άνοδο δύο ομάδων από τη Super League 2
To Top