Αθλητισμός

“Μπάλα παντού”: Γήπεδο ποδοσφαίρου η κεντρική Πλατεία Καλαμάτας!

Η ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ!

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου μετατράπηκε το βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας σε εκδήλωση-προπομπό του τουρνουά Grassroots που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ξεχωριστό αυτό event οργάνωσε η ΕΠΣ Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και η μέρα ήταν αφιερωμένη στα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με τα παιδιά και τους καθηγητές τους να δίνουν το παρών και να χαίρονται το ποδόσφαιρο.

Στην κεντρική Πλατεία βρέθηκε από νωρίς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος μάλιστα μπήκε στο γήπεδο και έκανε τη σέντρα σε ένα από τα παιχνίδια.

Το τουρνουά “Hello football friends Grassroots 2019” περιλαμβάνει αγώνες ακαδημιών 5X5 & 7×7 και θα πραγματοποιηθεί 21-22 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 01.01.2006 έως 31.12.2009 και δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων θα γίνονται έως την Τετάρτη 18/9 στα γραφεία της ΕΠΣΜ , Σπετσών & Δαμοφώντος Καλαμάτα.

 

 

To Top