ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάκας: Οι παρεμβάσεις ευπρεπισμού συνεχίζονται και δεν πρόκειται να πλήξουμε!

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης, ευπρεπισμού και φροντίδας δρόμων, πεζοδρομίων και παιδικών χαρών από τον Δήμο Καλαμάτας.

Συναντήσαμε σήμερα τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα στην παιδική χαρά στο κέντρο της πόλης, στα “Σχοινάκια” όπου ξεκίνησαν εργασίες αντικατάστασης της παλαιάς και φθαρμένης ξύλινης περίφραξης, στο πλαίσιο των εργασιών της οδού Κολοκοτρώνη. Ολοκληρωμένη παρέμβαση στην συγκεκριμένη παιδική χαρά πίσω από το “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” δεν θα γίνει, επειδή εκκρεμεί η μελέτη των εργασιών που θα γίνουν και σε ποια κλίμακα θα γίνουν επί του Νέδοντα για τα αντιπλημμυρικά έργα. Υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα αντικατάστασης της περίφραξης σε τρεις ακόμα παιδικές χαρές της πόλης.

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν και βάφουν τους χώρους έξω και γύρω από τους ιερούς ναούς λόγω των ημερών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αναβάθμιση και τον καλλωπισμό της παρλιακής οδού Ναυαρίνου.

Όπως τόνισε ο κ.Μπάκας η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και συνεχής – όχι παντού αλλά σε αρκετά σημεία, αφού είναι πολλά τα σημεία που πρέπει να γίνει παρέμβαση – με τον Δήμο να δείχνει στον πολίτη πως θα συνεισφέρει κι αυτός. Κλείνοντας ο κ.Μπάκας μας διαβεβαίωσε με νόημα πως “δεν πρόκειται να πλήξουμε”!

To Top