ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάκας: Μετά από 20 χρόνια ζούμε ένα θέαμα με το φως και το νερό!

ΜΠΑΚΑΣ: ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Όμορφες στιγμές και ένα απολαυστικό θέαμα ζήσαμε και καταγράψαμε με τον φακό του Messinialive, απόψε το βράδυ στο Δημοτικό Πάρκο του ΟΣΕ, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα και τους συνεργάτες του, που ολοκλήρωσαν σήμερα την φωταγώγηση και το γέμισμα με νερό της λίμνης που χτες άδειασε για τεχνικούς λόγους.

Το θέαμα με τους πίδακες νερού να ξεπερνάνε τα 20 μέτρα σε ύψος, οι πολύχρωμες εναλλαγές στα φώτα μέσα στη λίμνη κι αυτή η ηρεμία που εκπέμπει το πάρκο με τα 54 στρέμματα έκταση, ως ένας μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην πόλη μας, δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση και ήδη πολλοί συνδημότες αλλά κι επισκέπτες έσπευσαν να φωτογραφηθούν και να δούνε από κοντά το θέαμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος είχε απαξιωθεί και είχε αφεθεί στη φθορά του χρόνου, ειδικά οι σωληνώσεις και τα υδραυλικά του κι ας φιλοξενεί μέσα στη λίμνη κι ένα δημιούργημα από το 2000 του Γ.Χουλιάρα.

Ο Γιάννης Μπάκας δήλωσε απόψε πως τα έργα και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, αφού θα τοποθετηθούν νέοι προβολείς, καινούργια παγκάκια και θα κατασκευαστεί κι ένα WC.

Η αποψινή επίσκεψη μας ικανοποίησε, τόσο γιατί ο χώρος πλέον είναι ένα “δροσερό και φωτεινό αξιοθέατο” και κυρίως δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μάρτιο του 2019 που είχαμε καταγράψει τις παρακάτω εικόνες και τις οποίες δεν θέλουμε να ξαναδούμε!

To Top