Επιχειρείν

Μουσική διαμαρτυρία απόψε για το κλείσιμο της “Μπουκαδούρας”

Μουσική διαμαρτυρία διοργανώνεται απόψε μετά τις 20:00 στη “Μπουκαδούρα” στον εξωτερικό της χώρο, μία βδομάδα πριν το επίσημο “κλείσιμό” της από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την παραχώρησή του χώρου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας. 

Δυο φορές βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ στο Δημαρχείο για να διαμαρτρυθούν

Η “Μπουκαδούρα” στις 30 Ιουνίου, που ολοκληρώνεται η τετραετής μίσθωσή της θα διακόψει την λειτουργία της κι από την ώρα που η μισθώτρια του χώρου Τζίνα Πετροπούλου το ανακοίνωσε δημόσια, πολλοί ήταν αυτοί που συμπαραστάθηκαν κι αναμένεται σήμερα να είναι στην μουσική διαμαρτυρία.

Μαρινάκης:”Δεν είμαστε πολέμιοι της επιχειρηματικότητας αλλά αυτό πρέπει να γίνει”

Η ίδια στην ανάρτησή της έγραψε: “Η “Μπουκαδούρα άνοιξε στις 17 Αυγούστου του 2015 μετά από δημοπρασία που είχε κηρυχθεί τον Μάιο του ίδιου χρόνου. Το μίσθωμά του ανέρχεται στα 490 ευρώ και επιπλέον 120 ευρώ για τον εξωτερικό του χώρο, σύνολο 610 ευρώ τον μήνα. Όταν παρελήφθη το οίκημα, κυριολεκτικά λεηλατημένο από κάποιον μάλλον δυσαρεστημένο πρώην ένοικο, ενα ερείπιο μέσα στην βρώμα και στα ποντίκια, χρειάστηκαν να γίνουν τέτοιες εργασίες λες και χτιζόταν το οίκημα από την αρχή. Και αφού μετά από 56.000 επένδυση και 28.000 ευρώ περίπου σε ενοίκια και αφού η Μπουκαδούρα έγινε αυτό που έγινε , τώρα 4 χρόνια μετά περιμένοντας την νέα δημοπρασία , μας λένε να φύγουμε γιατί αποφάσισαν να το δώσουν στο Λιμεναρχείο.
Βέβαια γιατί όχι φτιαγμένο είναι, καινούργιο πάτωμα έχει, τουαλέτες έχει που πριν δεν είχε, ταβάνια έχει που πριν δεν είχε, ηλεκτρικούς πίνακες έχει που πριν δεν είχε… Και τώρα λέω εγώ, να τους αφήσω και την κουζίνα έτοιμη με τις φριτέζες και τα πλατώ μήπως θελήσουν να φτιάχνουν κανένα φαγάκι τα μεσημέρια ?

Στο Messinialive μίλησε τόσο η κ.Πετροπούλου, όσο κι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαράντος Μαρινάκης. 

To Top