Υγεία

Μόνο ένα κρούσμα στη Μεσσηνία-23 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μόνο ένα κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία για το τελευταίο 24ωρο. Στο μεταξύ, συνολικά σήμερα στο Νομό μας έγιναν 530 rapid test, σε Μέγαρο Χορού, στα σπιτάκια της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας, καθώς και στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για το προσωπικό και όσους επιβάτες επιθυμούσαν, ενώ και αύριο επίσης θα συνεχιστούν τα τεστ στους ίδιους χώρους.

Την ίδια ώρα, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έγινε σήμερα ακόμα μια εισαγωγή ασθενούς με κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών στην Κλινική Covid σε 22, ενώ στη ΜΕΘ Covid παραμένει διασωληνωμένος ακόμα ένας ασθενής.

Στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου η επιδημιολογική κατάσταση, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, καταγράφεται ως εξής: 24 νέα κρούσματα στην Κορινθία, στην Αργολίδα 12, ενώ σε χαμηλά επίπεδα καταγράφονται τα κρούσματα σε Αρκαδία με 4 νέα κρούσματα, στην Λακωνία με 2 και στο Νομό μας με μόλις ένα. Στον αντίποδα, συνεχίζονται τα πολλά κρούσματα στην Αχαΐα-αν και εδώ παρατηρείται κάμψη με 80 να ανακοινώνονται σήμερα-  σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα που κατέγραφε καθημερινά τριψήφιο αριθμό, και τέλος στην Ηλεία με 16 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Μαίρη Περδικέα

 

Μόνο ένα κρούσμα στη Μεσσηνία-23 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top