Υγεία

Μόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Μόλις 6 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μόνο 2 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφει το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Μετά τα 40 κρούσματα σε 4 μέρες, σήμερα ανακοινώθηκαν μόλις 2 και αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Την ίδια ώρα, στους 6 παραμένουν οι νοσηλευόμενοι στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου, αφού δεν έγινε καμία εισαγωγή ούτε και δόθηκε εξιτήριο. Παραμένει κενή η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

567 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΗ

Συνολικά 567 rapid test έγιναν σήμερα σε Καλαμάτα (“Αλ.Κουμουνδούρος”) και Μεσσήνη (κεντρική πλατεία) από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Να υπενθυμίσουμε ότι και το Σαββατοκύριακο θα γίνουν rapid test, τόσο στον προθάλαμο του “Αλ.Κουμουνδούρος” (Σάββατο και Κυριακή) όσο και στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας(μόνο αύριο Σάββατο, από τις 08.00 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι).

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Περιφέρεια, αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 52 άτομα (τα 2 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 6, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 16, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 15 (τα 2 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 5 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6.

Μαίρη Περδικέα

 

Διαβάστε και αυτό:

Δεύτερο κλιμάκιο για rapid test αποκλειστικά σε μαθητές βάζει ο ΕΟΔΥ το Σάββατο στο “Αλ.Κουμουνδούρος”-Τεστ και στην Κεντρική Αγορά

 

 

Μόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Μόλις 6 οι ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top