Υγεία

Mόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο και ένας νεκρός από κορονοϊό

Μόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, νοσηλεύονται στην Κλινική Covid  13 ασθενείς και ένας ασθενής  παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid, ενώ καταγράφεται και ένας θάνατος ασθενούς με κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 86χρονο που είχε υποκείμενα νοσήματα.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ TA HMEΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΗΛΕΙΑ- ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ 70 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Δραματική άνοδο παρουσιάζουν τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην Αργολίδα όπου ανακοινώθηκαν 24 νέα κρούσματα και στην Κορινθία με 18 νέα. Χαμηλά παραμένουν τα κρούσματα στη Λακωνία όπου ανακοινώθηκαν 3 νέα κρούσματα και στην Αρκαδία 11.

Συνεχίζουν να παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα τα κρούσματα στην Αχαΐα που είναι στο κόκκινο και σε καθολικό lockdown με 70 νέα κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο. Εκτίναξη ημερήσιων κρουσμάτων σημειώνεται και στην Ηλεία  με 25 νέα κρούσματα.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-2 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Συνεχίζουν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Έτσι σήμερα μετέβησαν στη Μάνη και συγκεκριμένα στο Εξωχώρι και στο Νεοχώρι όπου συνολικά υποβλήθηκαν σε rapid test 95 κάτοικοι, με ένα θετικό κρούσμα να εντοπίζεται στο Εξωχώρι, όπου τις προηγούμενες μέρες προέκυψαν 4 κρούσματα.

AΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΜΟΛΙΣ 8 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ RAPID TEST ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Επίσης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας όπου και έφτασε πτήση από τη Θεσσαλονίκη, περιοχή που βρίσκεται ήδη στο “κόκκινο” επιδημιολογικά. Υποβλήθηκαν σε rapid test μόλις 8 επιβάτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι επιθυμούσαν να εξεταστούν, από τους συνολικά 15 επιβάτες.  Και τα 8 δείγματα ήταν αρνητικά. Να σημειωθεί ότι το τεστ κατά του κορονοϊού στις αφίξεις δεν είναι υποχρεωτικό…

100 RAPID TEST ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ- 1 ΘΕΤΙΚΟ

Τέλος σήμερα έγιναν 100 rapid test στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από το μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ,  με ένα δείγμα να εντοπίζεται θετικό.

Μαίρη Περδικέα

Mόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Ένας διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο και ένας νεκρός από κορονοϊό
To Top