ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: “Καμία ανάμειξη σε εκλογές Επιμελητηρίων και φορέων”…

Με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο απάντησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Ρούστα, για το αν η ΝΔ θα στηρίξει ή θα δώσει χρίσμα ή οτιδήποτε άλλο παλαιοκομματικό, στις προσεχείς εκλογές συλλόγων, φορέων, Επιμελητηρίων.
Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Δεν θα εμπλακούμε σε εκλογές επαγγελματικών φορέων… Δεν θα υπάρξει κεντρική ανάμειξη. Μπορεί κάποιος υποψήφιος να είναι κοντά στη ΝΔ αλλά δεν ταιριάζει ούτε στον δικό μου χαρακτήρα να το κάνω και αν το κάναμε δεν θα σεβόμασταν την αυτονομία τους“.

Ο Γιώργος Γκούμας, υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Ανεξαρτησία κι όχι παλαιοκομματισμός

Η τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έρχεται ως “απάντηση” και στα γνωστά σενάρια περί δήθεν κομματικής στήριξης προς τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργο Γκούμα, που ο ίδιος έγκαιρα και ξεκάθαρα στην συνέντευξη τύπου που παρουσίασε την υποψηφιότητά του “το ξέκοψε”, προκαταλαμβάνοντας τον Αρχηγό της ΝΔ που και ο ίδιος σήμερα κινήθηκε στην ίδια γραμμή, αυτή δηλαδή της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας των επαγγελματικών κλάδων και θεσμικών οργάνων…

To Top