ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Είμαι εδώ για να δώσουμε τη νίκη στον Νίκα! Εν τούτω Νίκα!”

Μητσοτάκης: “Καμία Περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας”

Στη Σπάρτη παρευρέθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Πέμπτη 4 Απριλίου, όπου πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση υποδοχής του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

“Βρίσκομαι στον όμορφο τόπο σας για να μεταφέρω αυτό το μήνυμα της νίκης που βροντοφωνάζει σήμερα ολόκληρη η χώρα. Ένα μήνυμα νίκης το οποίο δεν θα αποτυπωθεί μόνο στην εθνική κάλπη, στην κάλπη των ευρωεκλογών, αλλά και στην περιφερειακή κάλπη. Είμαι εδώ για να δώσουμε και από εδώ τη νίκη στον Νίκα. Εν τούτω Νίκα. Κοιτάξτε, επιλέξαμε να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Νίκα για έναν βασικό λόγο. Είναι ένας άξιος και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός άνδρας, που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας. Μετέτρεψε την Καλαμάτα σε μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές πόλεις. Τη μεταμόρφωσε κυριολεκτικά με όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Και όπως έφερε την Καλαμάτα στην κορυφή των ελληνικών πόλεων, έτσι πρέπει να φέρει και την Πελοπόννησο στην κορυφή των ελληνικών Περιφερειών, διότι αυτό μόνο της αξίζει.

Και αυτό, φίλες και φίλοι, μπορεί να γίνει μόνο -το είπε ο Παναγιώτης, θέλω να το επαναλάβω και εγώ- μέσα από μία ουσιαστική και αποτελεσματική σύμπραξη της κεντρικής εξουσίας με την Περιφερειακή Διοίκηση. Για αυτό και αποδίδουμε τόσο μεγάλη πολιτική σημασία στη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Όχι μόνο γιατί θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα “καμία Περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας”, αλλά γιατί αυτό είναι προϋπόθεση για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα να υλοποιήσουμε και εδώ στον τόπο σας μία ουσιαστική και αποτελεσματική περιφερειακή στρατηγική”.

Στο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο και τους συγκεντρωμένους Σπαρτιάτες και Λάκωνες, ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ξεχασμένης από την κυβέρνηση και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Λακωνίας καθώς και στην αναγκαιότητα για αντιστροφή της κατάστασης με φιλελεύθερη κυβέρνηση και αλλαγή της περιφερειακής ηγεσίας.

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης, όπου και είχε συγκεντρωθεί κόσμος.

Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Είμαι εδώ για να δώσουμε τη νίκη στον Νίκα! Εν τούτω Νίκα!”
To Top