ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μισή Κυβέρνηση στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ- ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ANAMENONTAI ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Την τιμητική της θα έχει η Καλαμάτα την Παρασκευή 29/9, καθώς καταφθάνουν για τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου της πόλης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τέσσερις υπουργοί, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Ουσιαστικά ένα μεγάλο μέρος της Κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και αυτό σημαίνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η τελετή των εγκαινίων του ανακατασκευασμένου κτηρίου του πρώην Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου πλέον έχει εγκατασταθεί το νέο Δημαρχείο της πόλης και οι Υπηρεσίες του θα γίνει στις 18.30 το απόγευμα.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας:

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας. Θα παρευρεθούν ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και άλλα κυβερνητικά στελέχη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες κ.λπ.

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ- ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ 100 ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Εν όψει των εγκαινίων, στο νέο Δημαρχείο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου, πολλών νέων φυτεύσεων (θα φυτευθούν περί τα 100 δένδρα), επέκτασης των δικτύων άρδευσης, συντήρησης του πρασίνου κ.λπ”.

Να σημειωθεί επίσης ότι την ίδια ημέρα θα εγκαινιαστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και ο στεφανιογράφος του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Η μισή Κυβέρνηση στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου
To Top