Αθλητισμός

Μήνυμα ζωής από τους «Legends 2004»

Γκούμας, Φύσσας, Νταμπίζας, Λάκης, Νικοπολίδης, Τσιάρτας και Καφές, Ολυμπιονίκες, αθλητές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με ακρωτηριασμό, ο Βαγγέλης Μάντζαρης…έπαιξαν ποδόσφαιρο και βροντοφώναξαν “Έχεις επιλογή, Υπάρχει τρόπος”

Το δικό τους, ξεχωριστό μήνυμα έστειλαν την Τετάρτη (30/6), την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, οι Legends 2004 και οι επίλεκτοι αθλητές, στο παιχνίδι που διοργανώθηκε στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 6-6 και οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι Legends 2004 επικράτησαν 7-5 των επίλεκτων αθλητών. Την παράσταση έκλεψαν οι ποδοσφαιρικές δεξιότητες του Μάντζαρη, που έκανε χατ-τρικ, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Εθνικής ομάδας με ακρωτηριασμό.

«Ήταν μια προσπάθεια που άρχισε από το πρώτο lockdown προς το δεύτερο, εκεί που σε συνεργασία με την Super League δημιουργήθηκε ένα πρωτόκολλο επιστροφής ενός ποσοστού φιλάθλων στο γήπεδο. Αυτό πλέον επικαιροποιείται. Πείσαμε τους λοιμωξιολόγους για ένα υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμένων, με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της Super League», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

«Ναι στον εμβολιασμό. Ζητάμε από τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Ναι, σε πολλούς φιλάθλους στα γήπεδα με κανόνες. Να δούμε πώς αυτή η κατάσταση θα μας δώσει την ευκαιρία να εφαρμόσουμε πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα, όπως τα ονομαστικά εισιτήρια, αριθμημένες θέσεις, απουσία της Αστυνομίας με παρουσία ασφάλειας. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμοστούν», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μήνυμα ζωής από τους «Legends 2004»
To Top