Αθλητισμός

To μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς με την Κροατία

“ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει της ρεβάνς με την Κροατία.
Ο Kαλαματιανός αμυντικός σε ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση.

«Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες.
Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», ήταν το μήνυμα του 29χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μετά την λήξη του αγώνα στην Κροατία με το 4-1 να μοιάζει καταδικαστικό για την ομάδα μας, ο Σωκράτης σε δήλωσή του στην Cosmote tv έδωσε 10% πιθανότητες για την αυριανή ρεβάνς.

Mακάρι να δούμε σε τέτοια στιγμή κι αύριο τον Σωκράτη!

Το βέβαιο είναι ότι και ΜΙΑ πιθανότητα να υπήρχε, ο Παπασταθόπουλος θα έκανε την ίδια δήλωση, γιατί οι ΑΡΧΗΓΟΙ στα δύσκολα μπαίνουν μπροστά για να ανεβάσουν το ηθικό και την ψυχολογία και των υπολοίπων!

To μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς με την Κροατία
To Top