ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μιντιακή Κολομβία και άτυπη ομηρία αιρετών” καταγγέλλει η Μπούζα

ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΠΟΤ

Σοβαρές καταγγελίες και αιχμές για διαφορετική αντιμετώπιση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με πολλά χρήματα που δόθηκαν σε λίγους και λίγα σε πολλούς, έκανε στο πρόσφατο Περιφερειακό συμβούλιο η Αντωνία Μπούζα με επερώτησή της κι όπως η ίδια αναφέρει “φυσικά απάντηση δεν πήρα”.

Σήμερα με δήλωσή της στο Messinialive επανέρχεται στο θέμα κάνοντας μια σοβαρή καταγγελία, που κάνει λόγο για “μιντιακή Κολομβία και άτυπη ομηρία των αιρετών από συγκεκριμένα ωφελημένα μέσα ενημέρωσης από την Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου”.

Η κ.Μπούζα έκανε λόγο για αλαζονική συμπεριφορά εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής και τόνισε την προνομιακή μεταχείριση δυο συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι έλαβαν υπερβολικά ποσά για την προβολή σποτ. Επίσης αναφέρθηκε στις 50.000 ευρώ που έχουν πάρει τα δυο “ευνοημένα κανάλια” για να μεταδίδουν το ΠΕΣΥ, όμως αυτό δεν γίνεται στους τηλεοπτικούς δέκτες – παρά τη φύση του έργου που ανέλαβαν – παρά μόνο στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση της κ.Μπούζα μετά τα όσα έγιναν στο ΠΕΣΥ και τον…σχολιασμό που δέχτηκε

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΠΕΣΥ

Συχνά η κ.Μπούζα λόγω των παρεμβάσεών της έχει γίνει στόχος από τα εν λόγω κανάλια με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς και η ίδια έχει προσφύγει στο Ε.Σ.Ρ. για να ληφθούν τα νόμιμα μέτρα.

To Top