Αθλητισμός

Μικτές ΕΠΣ: Τέλος η κατηγορία Κ12

Το περυσινό… πείραμα με την εισαγωγή της Κ12 δεν κρίθηκε επιτυχημένο και η ΕΠΟ αυξάνει την χαμηλή ηλικιακή κατηγορία στα πρωταθλήματα Μικτών ομάδων των Ενώσεων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μεταξύ άλλων αποφάσεων, όπως αναφέρει το sentranews, αποφασίστηκε η κατάργηση της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 που προγραμματίστηκε μεν φέτος αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορονοϊού.

Η ομοσπονδία αποφάσισε την επιστροφή στα…παλιά και σε δύο κατηγορίες που προτιμούν οι περισσότερες Ενώσεις, οι υπεύθυνοι των Εθνικών ομάδων αλλά και οι ΠΑΕ καθώς θα μπορούν να έχουν εικόνα των ταλέντων της χώρας και αξιοποίησης τους.

Έτσι λοιπόν απο τη νέα χρονιά η Κ14 θα είναι ξανά η “μικρή” ηλικιακή κατηγορία ενώ επιστρέφει και η κατηγορία των Κ15 που θα είναι η κατηγορία “Νέων”. Κίνηση αν μη τι άλλο που ικανοποιεί τους περισσότερους Ενωσιακούς προπονητές,

Ο τρόπος που θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς όπως και οι όμιλοι θα οριστικοποιηθεί σε νέα συνεδρίαση, όταν και θα κατατεθούν οι προτάσεις της Επιτροπής πρωταθλήματος Μικτών ομάδων.

Μικτές ΕΠΣ: Τέλος η κατηγορία Κ12
To Top