Αθλητισμός

Μηχανικοί και Δικηγόροι έπαιξαν μπάσκετ για τον “Α.Σ. Διαφοροζώ”

Φιλικό αγώνα μπάσκετ διοργάνωσαν την Παρασκευή 5/1 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο της παραλίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας και ο Σύλλογος πολιτικών μηχανικών Μεσσηνίας σε μία εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Αθλητικού φορέα, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του αθλητικού συλλόγου ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ.

Η αρχική πεντάδα των Δικηγόρων

Η αρχική πεντάδα των Μηχανικών

Πριν την έναρξη του αγώνα, χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος του ΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ Γιώργος Λαζαρίδης καθώς και οι δύο πρόεδροι των συλλόγων που συμμετείχαν στον αγώνα ο Περικλής Ξηρογιάννης για τους δικηγόρους και ο Βασίλης Κουτραφούρης για τους πολιτικούς μηχανικούς.

Για άλλη μία φορά τόσο οι δικηγόροι όσο και οι μηχανικοί, έχοντας άρτια συνεργασία, δείχνουν στην πράξη την υποστήριξή τους σε κοινωνικές ομάδες και φορείς που έχουν ανάγκη υποστήριξης, με τις πιο πρόσφατες ενέργειές τους για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας και υπέρ του ειδικού σχολείου κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι μηχανικοί ήταν οι νικητές του φιλικού αγώνα με 47-39 με το αποτέλεσμα να έχει πολύ μικρή σημασία.

To Top