ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πολύ διαφορετική και ξεχωριστή προεκλογική προβολή!

Ο πρωτάρης σε προεκλογικό αγώνα Νάσος Μάκιος ... την είδε αλλιώς και ξεχωρίζει!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών 151.766 πολίτες θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Οι δημοτικοί συνδυασμοί φτάνουν τους 1.222 με 63.906 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 80.465 υποψήφιους δημοτικών κοινοτήτων, ενώ  οι περιφερειακοί συνδυασμοί σε όλη την χώρα είναι 78 και ο αριθμός των υποψηφίων για τις θέσεις περιφερειακών συμβούλων είναι 7.395.

Στον Δήμο Καλαμάτας, οι δημοτικοί συνδυασμοί είναι τέσσερις (4) με συνολικά 773 υποψηφίους συμβούλους, ενώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν επτά (7) συνδυασμοί με 545 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Με τόσους πολλούς υποψήφιους, πρέπει να βρεις τρόπους να προβάλεις τον εαυτό σου με απώτερο σκοπό, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 να σημειώσουν οι δημότες ένα σταυρό δίπλα στο ονοματεπώνυμό σου, στο ψηφοδέλτιο που θα έχουν στα χέρια τους.

Αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν χιλιάδες κάρτες, αμέτρητες φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, video, συνεντεύξεις, αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με δηλώσεις προθυμίας συνεισφοράς για την πρόοδο του Δήμου.

Πως μπορείς μέσα σ’ αυτόν τον έντονο ανταγωνισμό να ξεχωρίσεις; Και κυρίως όταν «κατεβαίνεις» για πρώτη φορά σ’ έναν προεκλογικό αγώνα;

Εγώ πάντως «την είδα αλλιώς»!

Τι εννοώ:

Πρώτον: Δεν τύπωσα χάρτινες κάρτες! Έφτιαξα μια κάρτα από bamboo με τεχνολογία NFC (όπως γίνεται με τις ανέπαφες συναλλαγές με τα POS) αλλά και με QR Code έτσι ώστε στην προσωπική επαφή με τους πολίτες και με όσους διαθέτουν smartphone (όλοι σχεδόν έχουν!) να παίρνουν ανέπαφα τα στοιχεία μου!

Και δεύτερον: Με ευρηματικό τρόπο, «πείραξα» γνωστές και άγνωστες φωτογραφίες, δημιούργησα νέες, όπου με το κατάλληλο κείμενο, όχι μόνο προωθούν το όνομά μου και την υποψηφιότητά μου αλλά προκαλούν και αίσθημα γέλιου. Μπορεί να φαίνεται για κάποιους ότι τσαλακώνετε η εικόνα μου αλλά αυτό δείχνει πως είμαι ακομπλεξάριστος, με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και με χιούμορ. Και που ξέρεις, μπορεί να γίνω και viral!!!

klintistgount

misko

nemo

Αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή η διαφορετική προβολή, θα αποδειχθεί το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Πάντως λαμβάνω ευχάριστα μηνύματα. Αρκετοί φίλοι που με συναντούν μου λένε ότι περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη φωτογραφία αλλά και γνωστοί μου που δεν είχαν πρόθεση να ψηφίσουν στις εκλογές, μου ανέφεραν ότι μόνο και μόνο λόγω αυτής της διαφορετικής προσέγγισης θα πάνε να ψηφίσουν.

opap

rambo

stroumf

super-makios-1

time

Όποιο πάντως και να είναι το αποτέλεσμα (εκλεγώ, δεν εκλεγώ), σημασία για μένα έχει ότι απολαμβάνω αυτό το «ταξίδι» δημιουργικά, με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο!

dagoto

dinosaurs

dracula

godfather

indianajones

Όποιος φυσικά θέλει να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για μένα, δεν έχει παρά να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μου και να διαβάσει το πλήρες βιογραφικό μου: https://sites.google.com/view/makiosnasos

Και μην ξεχάσετε να συνδεθείτε μαζί μου στα social media για να δείτε τις νέες φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν σύντομα!

Μάκιος Αθανάσιος (Νάσος)

Φυσικός | MSc Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης

Περιβαλλοντικός Διευθυντής “ΚΛΗΜΗΣ”

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με υπ. Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο

To Top