ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μια γυναίκα κακοποιείται αυτή την στιγμή” (βίντεο)

Μήνυμα κατά της βίας που υφίστανται οι γυναίκες, ιδιαίτερα στην περίοδο της παραμονής στο σπίτι λόγω κορονοϊού, έστειλαν πολλοί καλλιτέχνες και αθλητές μέσω της καμπάνιας που οργάνωσε η W.I.N. Hellas.

Στόχος της εκστρατείας είναι να προτρέψει τις γυναίκεςθύματα βίας να ζητήσουν βοήθεια αλλά και να κινητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών, ώστε να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην δράση συμμετείχαν οι Τόνια Σωτηροπούλου, Άλκης Κούρκουλο, Ζέτα Δούκα, Σάββας Πούμπουρας, Σπύρος Πώρος, Γιώργος Πρίντεζης, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαρία Λαθούρη, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννη Καγιούλη, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργος Λάγιος, Γιώργος Καραγκούνης, Δωροθέα Μερκούρη, Μαρίνα Βερνίκου, Δήμητρα Ζάφειρα.

Στην Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης 210-8996636 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 π.μ.-4.00 μ.μ.), έμπειροι ψυχολόγοι θα προσφέρουν στα θύματα βίας συμβουλευτική, υπό την εποπτεία της επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας, Βασιλικής Λιάφου. Επιπλέον, παρέχεται διασύνδεση με τους αρμόδιους φορείς και νομική καθοδήγηση από τη δικηγόρο της W.I.N. Hellas, Μαρία Λαθούρη.

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε ανάγκη μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και γραπτώς στέλνοντας email στο info@winhellas.gr, ή μήνυμα στα social media του Οργανισμού. (Facebook, Instagram & Twitter).
Facebook: WIN HELLAS ΔιεθνήςΥποστήριξηΓυναικών
Instagram: @WINHELLAS
Twitter: @WINHELLAS
Τηλ: 2108996636
Website: www.winhellas.gr
Email: <mailto:info@winhellas.gr> info@winhellas.gr

To Top