ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια διαφορετική συνέντευξη με την Έφη Αχτσιόγλου

Ενα διαφορετικό και πιο χαλαρό πρόσωπό της αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Εφη Αχτσιόγλου. Τόσο χαλαρό που για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημοσίως τη σχέση της με τον πρώην Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και πλέον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η Υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο κλήθηκε να απαντήσει σε διαφορετικού τύπου ερωτήσεις.

Μας αποκαλύπτει τις συνήθειές της, τις αγαπημένες της ταινίες, την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, τη θητεία της στο Υπουργείο Εργασίας, για ποιό λόγο θεωρεί ότι έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις Ευρωεκλογές με τόσο μεγάλη διαφορά. Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά λεπτομέρειες της προσωπικότητάς της, απαντά στο εάν κάνει διατροφή, τους ενδόμυχους φόβους της, και συμμετέχει στο παιχνίδι “αλήθεια ή ψέμα”.

Οταν ρωτήθηκε για το αν θα έκανε σχέση με πολιτικό είπε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει σχέση με πολιτικό και όταν ήρθε και η διευκρινιστική ερώτηση…αποκαλύφθηκε: “Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών. Δύναμη”.

4' και 21'' με την Έφη Αχτσιόγλου

Αιφνιδιάσαμε την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou, και της ζητήσαμε να απαντήσει σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις!

Δημοσιεύτηκε από RISE TV στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

video: Rise TV

Μια διαφορετική συνέντευξη με την Έφη Αχτσιόγλου
To Top