ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μέτρησαν την πίεσή τους” και οι εργαζόμενοι στο Διοικητήριο Μεσσηνίας-Ενημέρωση και συμβουλές από Μάκαρη

Με επιτυχία έλαβε χώρα η εκδήλωση «Μέτρησε την πίεσή σου» σήμερα, Δευτέρα 30-05-2022 στην αίθουσα «Παναγιώτης Φωτέας» στο Διοικητήριο. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΕ Μεσσηνίας:

“Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Καλαμάτας, κ. Μανώλη Μάκαρη και τους συνεργάτες του, που στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα την Αρτηριακή Πίεση, που έλαβε χώρα σήμερα στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου «Παναγιώτης Φωτέας» στον 4ο όροφο, ενημέρωσε διεξοδικά και με επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπιστία τους συναδέλφους για την αρτηριακή υπέρταση. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καπέλιος.


Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την υπέρταση και την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή της, και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος ΜΜΜ : May Measurement Month της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης : International Society of Hypertension. Την ενημέρωση ακολούθησε μέτρηση και συμβουλευτική υποστήριξη από τον Ιατρό για όσους το επέλεξαν”.

“Μέτρησαν την πίεσή τους” και οι εργαζόμενοι στο Διοικητήριο Μεσσηνίας-Ενημέρωση και συμβουλές από Μάκαρη
To Top