Αθλητισμός

AO Μεθώνης: Ο Παναγιώτης Τσιμικλής επέστρεψε μετά απο 16 χρόνια!

O AO Μεθώνης έριξε “βόμβα” στην Α’ τοπική, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιμικλή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου!

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μεταγραφή από το… πάνω ράφι, αφού η κλάση και η εμπειρία του 33χρονου μέσου είναι δεδομένη. Στην πλούσια καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες του Πανγυθεατικού, του Αστέρα Βλαχιώτη, της Καλαμάτας, της Κηφισιάς, του Φωστήρα, του Θρασύβουλου, του Ιωνικού και του Μεσσηνιακού σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ακρίτα Κορώνης ο Τσιμικλής βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθόρισαν την επιλογή του νέου σταθμού της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΑΟ Μεθώνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και επιστρέφει μετά από 16 χρόνια, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την αποφυγή των play-out υποβιβασμού.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Μεθώνης ανακοινώνει και καλωσορίζει τον -χωρίς περαιτέρω συστάσεις- Παναγιώτη Τσιμικλή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα όπου πριν από 16 χρόνια έκανε το βήμα για την μετέπειτα πλούσια καριέρα του.

Τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Α.Ο.Μ. και του ευχόμαστε καλή πορεία!”

AO Μεθώνης: Ο Παναγιώτης Τσιμικλής επέστρεψε μετά απο 16 χρόνια!
To Top