Αθλητισμός

ΑΟ Μεθώνης: Επιστρέφει ο Παπαχρονάκης- Προσφορές των Ακαδημιών

Την επιστροφή στην ομάδα του Μιχάλη Παπαχρονάκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Μεθώνης.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο.ΜΕΘΩΝΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή στο ρόστερ της του δικού της παιδιού ΜΙΧΆΛΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΑΚΗ!!!”

Θυμίζουμς πως με την περυσινή φιναλίστ του Κυπέλλου έχουν ανανεώσει οι Παύλος Πεΐδης, Γιάννης Τσατάς, Φώτης Ζόμπολος και Νίκος Μπάμπαλης. Δημήτρης Κουτίβας, Φώτης Μίντζηρας, Φώτης Τομαράς, Παναγιώτης Καγιανάς, Θανάσης Σταματελόπουλος.

Οι Ακαδημίες του ΑΟ Μεθώνης

Εξάλλου, σύμφωνα με ενημέρωση του συλλόγου, οι Ακαδημίες του ΑΟΜ θα ξεκινήσουν την Σεπτέμβρη, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορονοϊό ενώ δωρεάν θα είναι το αθλητικό υλικό.

Αναλυτικά:

ΞΕΚΙΝΆΜΕ. Την 01-09-2020 οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ ξεκινάνε την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν δύο τμήματα παιδιών ηλικίας 6 έως 13 ετών.

Οι ώρες και μέρες προπόνησης θα είναι ίδιες με την περσινή χρονιά με εξαίρεση τον μήνα Σεπτέμβριο που λόγο τον υψηλών θερμοκρασιών οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 5 με 6 το απόγευμα για το πρώτο τμήμα και 6 με 7 για το επόμενο.

Μετά από απόφαση του ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ φέτος δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση των γονέων με οποιοδήποτε ποσό εγγραφής.

Επίσης θα δοθούν στα παιδιά αθλητικοί σάκοι, μπουφάν και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση (όλα τα παραπάνω θα δοθούν από χορηγούς τις περιοχής που τα ονόματα τους θα δημοσιοποιηθούν).

Τέλος τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας των παιδιών σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου προστασίας του Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα πριν από την είσοδο κάθε παιδιού στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται θερμομετρηση του παιδιού αλλά και συνεχείς απολύμανση ολου του αθλητικού υλικού.

Ελπιζουμε να μας τιμήσετε με την συμμετοχή των παιδιών σας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για μια χαρούμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

ΑΟ Μεθώνης: Επιστρέφει ο Παπαχρονάκης- Προσφορές των Ακαδημιών
To Top