Επί Σκηνής

«Μέθεξη»: Ανεβάζει την τραγωδία “Αντιγόνη”, 6-21 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο

Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 6-21 Νοεμβρίου 2021 από την Θεατρική Ομάδα Καλαμάτας «Μέθεξη»

Την τραγωδία του Σοφοκλή Αντιγόνη παρουσιάζει η θεατρική ομάδα ΜΕΘΕΞΗ σε σκηνοθεσία του Πέτρου Κλάδη. Η Αντιγόνη του Σοφοκλή  είναι σύμφωνα με τον Χέγκελ ένα από τα υψηλότερα και τα πιο ολοκληρωμένα, από κάθε άποψη, έργα τέχνης που δημιούργησε ποτέ η ανθρώπινη προσπάθεια. Στην Αντιγόνη έρχεται αντιμέτωπος ο ελεύθερος άνθρωπος που θέλει να ζει σύμφωνα με τον προσωπικό κώδικα αξιών του με την ισχύ των νόμων του κράτους και της εξουσίας.

Μέσα από την κεντρική σύγκρουση Αντιγόνης – Κρέοντα απορρέουν όλες οι εγγενείς ανθρώπινες συγκρούσεις, του αρσενικού και του θηλυκού, του παλιού και του νέου, του ατόμου και της κοινωνίας, της ζωής και του θανάτου. Αυτή, ακριβώς, η διαχρονικότητα της αναγκαίας και ανεπίλυτης σύγκρουσης, όπως την παριστάνει η ελληνική τραγωδία, μας καλεί να παρομοιάσουμε την κατάσταση του ανθρώπου πάνω σε τούτη την γη με την τραγική κατάσταση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
2 ώρες (χωρίς διάλειμμα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

στα τηλέφωνα:

– 6936806437

– 6936806438

– 6936806436

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12 € (γενική είσοδος) – 7 € (φοιτητικό/μαθητικό)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
– TICKET SERVICES
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΩΣ ΑΜΙΓΗΣ/ΜΙΚΤΟΣ

Σάββατο και Κυριακή: ΑΜΙΓΗΣ
Τρίτη έως Παρασκευή: ΜΙΚΤΟΣ

  • Τις ημέρες που ο χώρος λειτουργεί ως ΑΜΙΓΗΣ, για την είσοδο του κοινού απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Τις ημέρες που ο χώρος λειτουργεί ως ΜΙΚΤΟΣ, για την είσοδο του κοινού απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test 48 ωρών
  • Για παιδιά έως 11 ετών, εναλλακτικά γίνεται δεκτή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου

Εναλλακτικά οι ανήλικοι έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν κατά την είσοδο βεβαίωση  αρνητικού  διαγνωστικού  ελέγχου  για  κορωνοιό  COVID-19  (PCR  ή  rapid-test)

To Top