Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Πρεμιέρα την Παρασκευή 8/2 ο “Οδυσσεβάχ” στο Εργατικό

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Μ.Ε.Θ. ΓΙΑ ΤΗ “ΦΑΡΙΣ” – ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Ξεκινάει το ταξίδι της παιδικής σκηνής του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού θεάτρου που θα ανεβάσει για έξι παραστάσεις στο Εργατικό κέντρο Καλαμάτας τον “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.

Σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου των πρωταγωνιστών της παράστασης, δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και έγινε το απαραίτητο κάλεσμα στο κοινό της πόλης να παρακολουθήσει μια ευχάριστη παράσταση με πολλά διδάγματα για τη ζωή.

Ήδη σήμερα το πρωί δόθηκαν δύο παραστάσεις για σχολεία της Μεσσηνίας και το πρώτο δείγμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, αφού οι ηθοποιοί κέρδισαν το χειροκρότημα του απαιτητικού κοινού!

Ο πρόεδρος του ΜΕΘ Γιώργος Παντελόπουλος διατύπωσε και τα παράπονα του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο θίασος εκ μέρους της Κ.Ε. “ΦΑΡΙΣ”, αφού, σύμφωνα με όσα δήλωσε, απροειδοποίητα τους αφαίρεσαν ημέρες από τις παραστάσεις και γενικά δυσκολεύουν το έργο τους.

“Η συμπεριορά κάποιων απέναντι στο ΜΕΘ  δεν είναι η αρμόζουσα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε. Τα φαντάσματα πρέπει να ξαναμπούν στην κρύπτη τους”, δήλωσε ο Γιώργος Παντελόπουλος.

 

Οι παραστάσεις του “Οδυσσεβάχ” θα ανέβουν στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας 8,9,10,15,16 και 17 Φεβρουαρίου Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και στις 18:00 το απόγευμα.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο βιβλιοπωλείο “Μακρής” στην οδό Αριστομένους 6.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6945237722

 

Το ΜΕΘ θα διαθέσει μέρος των χρημάτων στο “Χαμόγελο του παιδιού”, ενώ ήδη κυκλοφορεί και ένα cd με 6 τραγούδια της παράστασης από τον καλλιτέχνη Λεωνίδα Βέλη, το οποίο πωλείται με 3€ και μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν επίσης το “Χαμόγελο του παιδιού”.

 

To Top