Επί Σκηνής

ΜΕΘ-“Οι κυρίες της αυλής μας”: Πρεμιέρα την Παρασκευή από τον Άγιο Φλώρο

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου Γιώργος Παντελόπουλος

“…ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ!”

 

” Οι κυρίες της αυλής μας”, η νέα θεατρική παραγωγή του ΜΕΘ για το  φετινό καλοκαίρι ξεκινά το όμορφο ταξίδι της. Με καπετάνιο τον Περικλή Αλμπάνη που έκανε τη διασκευή και τη σκηνοθεσία, βοηθό σκηνοθέτη την Ιωάννα Μαλούση,  τους Ηλία Παναγιωτόπουλο και Λεωνίδα Βέλλη να υπογράφουν τα πρωτότυπα τραγούδια της παράστασης, δεκάδες τεχνικούς συνεργάτες και εθελοντές και περίπου 20 ηθοποιούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες έδωσαν κάθε απόθεμα δύναμής τους, το καράβι του ΜΕΘ σαλπάρει για να σας προσφέρει μια όμορφη, χαλαρωτική, δροσερή κωμωδία.

Πρώτη στάση του ταξιδιού μας ο Άγιος Φλώρος την Παρασκευή 6/8 στις 9.15 το βράδυ. Την επόμενη μέρα Σάββατο 7/8 μας περιμένει το Δώριο επίσης στις 9.15 ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις και σε άλλες περιοχές του Νομού μας. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Καλαμάτας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προσφορά παραστάσεων στα όρια του Δήμου Καλαμάτας, καθώς επίσης τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Οιχαλίας για τον ίδιο λόγο. Θερμές ευχαριστίες και στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Φλώρου ”Ο Πάμισος”.

… και μην ξεχνάτε το μεγάλο μας ραντεβού στο Κάστρο της Καλαμάτας από 27 έως και 30 Αυγούστου, όπου και θα καταλήξει το καράβι μας.

Και το φετινό καλοκαίρι το ΜΕΘ είναι εδώ! Εσείς;

Σας περιμένουμε!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η “ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΦΛΩΡΙΤΩΝ Ο ΠΑΜΙΣΟΣ” ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ

Η υπέροχη κωμωδία “ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΑΣ” κάνει πρεμιέρα από το ΜΕΘ-Μεσσηνιακό θέατρο την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.15 μ.μ. στο χωριό μας Άγιος Φλώρος στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου σε διασκευή και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη και με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια των Λεωνίδα Βέλλη και Ηλία Παναγιωτόπουλου. .
Μιά θεατρική παράσταση δουλεμένη με μεράκι παρά τις αντιξοότητες των καιρών, με υπέροχα κοστούμια, ευχάριστη, με όμορφα συναισθήματα και ατάκες, ξυπνώντας αναμνήσεις περασμένων εποχών, γιά μικρούς και μεγάλους.

Όσοι φιλοθεάμονες προσέλθετε !!! .
(σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα)

Για κρατήσεις θέσεων τηλ. : 6977900643 και 6978134648

ΜΕΘ-“Οι κυρίες της αυλής μας”: Πρεμιέρα την Παρασκευή από τον Άγιο Φλώρο
To Top