Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Έγινε η πρώτη συνάντηση για τις 3 φετινές θεατρικές παραγωγές

Τρεις παραγωγές για τη φετινη θεατρική χρονιά από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο .

Η Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ θα παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο θεατρικό έργο, το “Λεόντιος και Λένα” του Γκέοργκ Μπύχνερ σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου.
Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη παραγωγή της Μικρής μας Σκηνής, η οποία έχει καταφέρει πλέον να προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο θέατρο, με έργα ιδιαίτερα αλλά πολύ σημαντικά. Μια προσπάθεια που έχει τύχει ευρύτατης αποδοχής.

Η Παιδική Σκηνή, στη δεύτερη παρουσία της μετά την επιτυχία του “Παπουτσωμένου Γάτου” σε διασκευή Αλεξέι Μιροντσινκοβ, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια σπουδαία παραγωγή, τον ” Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.
Μια παραγωγή γεμάτη εικόνες, χρώματα, μουσική και ζωντάνια που σίγουρα θα γοητεύσει τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

Η Κεντρική Σκηνή, θα παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο, το “Πυγμαλίων, Ωραία μου Κυρία” του Μπέρναρ Σω, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη. Ένα έργο “ιστορικό”, ένα σπουδαίο μιούζικαλ.
Εύθυμη ατμόσφαιρα, μουσική, χορός σε καταπληκτική ισορροπία, προσφέρουν μια υπέροχη θεατρική παράσταση. Μια μοναδική παραγωγή για το κοινό της Καλαμάτας!
Με τις τρεις αυτές μας παραγωγές το ΜΕΘ προσπαθεί να καλύψει τις απαιτήσεις του θεατρόφιλου κοινού της πόλης μας, μέσα από το ευρύ θεατρικό πεδίο.
Μια καινούρια θεατρική χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς!

ΜΕΘ: Έγινε η πρώτη συνάντηση για τις 3 φετινές θεατρικές παραγωγές
To Top