Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Αυτές είναι οι νέες θεατρικές παραγωγές 2019-2020!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ύστερα από μια εξαιρετική θεατρική χρονιά η οποία μόλις τελείωσε, μια χρονιά η οποία περιλάμβανε το ” Λεόντιο και Λένα ” από τη Μικρή Σκηνή, ένα έργο ιδιαίτερο, απαιτητικό, ένα έργο που προσέφερε μια διαφορετική ματιά στο θέατρο, το σπουδαίο ” Οδυσσεβάχ ” από την Παιδική Σκηνή που ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο και βεβαίως την ανεπανάληπτη ” Ωραία μου κυρία ” από την Κεντρική Σκηνή, ένα έργο που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στη θεατρική ιστορία του τόπου, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τις νέες θεατρικές παραγωγές του ΜΕΘ, για την περίοδο 2019 – 2020.
Η Μικρή Σκηνή θα προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας τους ” Βρικόλακες ” του Ίψεν, ένα σπουδαίο κείμενο του παγκόσμιου θεάτρου.
Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Σκηνή του ΜΕΘ θα παρουσιάσει μια ακόμη σπουδαία παραγωγή, προσφορά στους λάτρεις του καλού θεάτρου από όλη την Πελοπόννησο , το εμβληματικό έργο “Η μελωδία της ευτυχίας “. Επίσης σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε και τη νέα παραγωγή της Παιδικής μας Σκηνής.
Μια υπέροχη θεατρική χρονιά έφυγε, μια ακόμη ωραιότερη έρχεται!

ΜΕΘ: Αυτές είναι οι νέες θεατρικές παραγωγές 2019-2020!
To Top