Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Αυτά είναι τα έργα της νέας θεατρικής χρονιάς

Τις θεατρικές παραγωγές για τη φετινή χρονιά ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου, Γιώργος Παντελόπουλος:

“Ύστερα από μια εξαιρετική θεατρική χρονιά, η οποία έκλεισε με τρόπο μοναδικό, με την εμβληματική “Αντιγόνη” και την τεράστια επιτυχία στην Καλαμάτα και σ’ όλο το Νομό Μεσσηνίας όπου περιόδευσε, σήμερα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το πρόγραμμά μας για τη νέα θεατρική χρονιά που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019. Συγκεκριμένα:

Η Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ θα παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο θεατρικό έργο, το “Λεόντιος και Λένα” του Γκέοργκ Μπύχνερ σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου.
Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη παραγωγή της Μικρής μας Σκηνής, η οποία έχει καταφέρει πλέον να προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο θέατρο, με έργα ιδιαίτερα αλλά πολύ σημαντικά. Μια προσπάθεια που έχει τύχει ευρύτατης αποδοχής.

Η Παιδική μας Σκηνή, στη δεύτερη παρουσία της μετά την επιτυχία του “Παπουτσωμένου Γάτου” σε διασκευή Αλεξέι Μιροντσινκοβ, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια σπουδαία παραγωγή, τον “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη.
Μια παραγωγή γεμάτη εικόνες, χρώματα, μουσική και ζωντάνια που σίγουρα θα γοητεύσει τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

Η Κεντρική μας Σκηνή, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε, ότι θα παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο, το ” “Πυγμαλίων, Ωραία μου Κυρία” του Μπέρναρ Σω, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Ένα έργο “ιστορικό”, ένα σπουδαίο μιούζικαλ. Εύθυμη ατμόσφαιρα, μουσική, χορός σε καταπληκτική ισορροπία, προσφέρουν μια υπέροχη θεατρική παράσταση. Μια μοναδική παραγωγή για το κοινό της Καλαμάτας!

Με τις τρεις αυτές μας παραγωγές προσπαθούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις του θεατρόφιλου κοινού της πόλης μας, μέσα από το ευρύ θεατρικό πεδίο.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. κ. Γιάννη Μαργαρίτη καλή επιτυχία.
Μια καινούρια θεατρική χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!”

ΜΕΘ: Αυτά είναι τα έργα της νέας θεατρικής χρονιάς
To Top