Αθλητισμός

Μετά το PAOK και PAO ΤV, ανακοινώθηκε και το Volos TV!

Ο Βόλος ανακοίνωσε το Volos TV όπου θα κάνει πρεμιέρα με το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο.
Εκανε πέρσι την αρχή το PAOK TV. Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως θα έχουμε και PAO TV φέτος.

Και σήμερα, Τετάρτη 12 Αυγούστου ανακοίνωθηκε κι επίσημα το Volos TV το οποίο θα κάνει πρεμιέρα με το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Βόλος συνεχίζει να κάνει άλματα μπροστά και το Volos TV είναι πλέον γεγονός.
Η πρεμιέρα στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανθεσσαλικό στάδιο ο φιλικός αγώνα Βόλος – Ατρόμητος.

Ο φιλικός αγώνας Βόλος – Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Livestreaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.
Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα Βόλος – Ατρόμητος μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας.

Για να συνδεθείτε ώστε να κάνετε εγγραφή και να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος πατήστε ΕΔΩ»

Μετά το PAOK και PAO ΤV, ανακοινώθηκε και το Volos TV!
To Top