Αθλητισμός

ΣΑ Μεσσήνης: Αξιόλογη εμφάνιση και πρωτιές στους διασυλλογικούς Κ16

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/04/24 στην Τρίπολη το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου της κατηγορίας Κ16.

Ο Σύλλογος Αθλουμενων Μεσσήνης συμμετείχε με τέσσερις αθλητές εκ των οποίων οι τρεις κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση στα αγωνίσματά τους.

Ο Κοτσορώνης Μίλτος κέρδισε την 1η θέση στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση 15,75μ. που αποτελεί την 4η καλύτερη φετινή επίδοση στην χώρα μας στο αγώνισμα του τετραπλούν και παράλληλα εξασφάλισε την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του επιτυγχάνοντας το όριο συμμετοχής.

Ο Μπενέτος Γιώργος κέρδισε τα 150μ. με επίδοση 18.54" πιάνοντας και αυτός το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ο Παπαθανασίου Θάνος κέρδισε το αγώνισμα του ακοντισμού με επίδοση 29.93μ.

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αθλητής Κοντόγεωργας Παναγιώτης που τερμάτισε στην 8η θέση στο αγώνισμα των 80μ με επίδοση 10.36".

Επιπλέον, την Κυριακή 14/04/24 πραγματοποιήθηκε στου Χανδρινού Μεσσηνίας ο 2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου με διαδρομές 11χλμ.,6χλμ.και 1χλμ.ο παιδικός αγώνας.

Ο ΣΑΜ συμμετείχε με δύο αθλητές-ιες, τον Φωτάκη Σπύρο που κατέλαβε την 3η θέση στον δρόμο των 11χλμ. με χρόνο 59.50' και την Βασιλική Κουσουλάκου που πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση και αυτή στο δρόμο των 11χλμ.

Δημοφιλέστερα

To Top