ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσσήνιοι Ομογενείς Νέας Υόρκης: Νέα σημαντική δωρεά απινιδωτή στο Δικαστικό Μέγαρο

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ – ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: “ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”

O Σύλλογος Μεσσηνίων Νέας Υόρκης “Αριστομένης” συνέχισε και σήμερα την κοινωνική προσφορά του και διέθεσε άλλον έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, για τις ανάγκες του Δικαστικού Μεγάρου αλλά και του διπλανού κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, συμβάλλοντας στις ανάγκες των ιατρικών υπηρεσιών, με αυτές τις πολύτιμες συσκευές που μπορούν να σώσουν ζωές.

Τον απινιδωτή παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Περικλής Ξηρογιάννης ο οποίος ευχαρίστησε τους Μεσσήνιους ομογενείς, τον Σύλλογο και τον Πρόεδρο Γιώργο Μασουρίδη, ενώ την παράδοση έκανε ο τ. Πρόεδρος Σταύρος Γιαννόπουλος, παρουσία του Φώτη Τσίχλη, εκπροσώπου στη Μεσσηνία, μελών του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, του Προέδρου των Δικαστικών Υπαλλήλων και εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ.
Ο ιατρός Καρδιολόγος και δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Μάκαρης τόνισε την μεγάλη χρησιμότητα του απινιδωτή, που η χρήση του σε ένα περιστατικό, πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να ζήσει ένας άνθρωπος και πολλές φορές είναι καθοριστική η χρήση του.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου, οι Μεσσήνιοι ομογενείς είχαν δωρίσει άλλον έναν αυτόματο απινιδωτή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

To Top