Επί Σκηνής

Το Messinialive σας στέλνει απόψε στην “Τούτσι”!

Oι δυο τυχερές που κέρδισαν από μια μονή πρόσκληση είναι η Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου και η Ηλιάνα Θεοδωρακοπούλου! Καλή διασκέδαση!
Ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή σας!
Μείνετε στο MessiniaLIVE… τα δωράκια συνεχίζονται!

Κερδίστε δυο μονές προσκλήσεις για την αποψινή παράσταση “Τούτσι” από το ΣΥΝ ΕΝΑ – Μιχάλης Τούμπουρος στο Πνευματικό κέντρο με ώρα έναρξης τις 21:15!

Στείλτε SMS – απλή χρέωση – στο 6979920070 – γράφοντας ΤΟΥΤΣΙ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ μέχρι τις 18:30 και μετά από κλήρωση, δυο τυχεροί θα παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση!

Κάντε like και share την δημοσίευση!

Η αμερικάνικη ρομαντική κωμωδία του 1982, που έγινε παγκόσμια επιτυχία με πρωταγωνιστές τον Ντάστιν Χόφμαν και τη Τζέσικα Λανγκ, μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι μέσα από την έξυπνη και ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Κατσουλάκη. Το έργο προσαρμόστηκε στα θεατρικά δεδομένα, με σκηνικά και κουστούμια που παραπέμπουν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αλλά και μουσική της εποχής εκείνης.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Σκηνικά: Γιάννης Τσούπας
Προσαρμογή Μουσικής: Πάνος Κουραμπάς
Στίχοι Τραγουδιών: Μιμίκα Τάσση
Κοστούμια-Φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης
Βίντεο-Μοντάζ: Γιώργος Λαχανάς
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα, Νίκος Κυριακουλάκος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Χριστίνα Αρβανίτη, Μάρω Γιαμαρέλου, Βασίλης Δωδέκατος, Πάνος Ηλιόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Μιχάλης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Έφη Μπετιχαβά, Σοφία Μποτσέα, Λεωνίδας Παχτίτης, Αλέκα Σταυριανέα, Τάκης Τσαπόγας.

Το Messinialive σας στέλνει απόψε στην “Τούτσι”!
To Top