Αθλητισμός

Μεσσηνιακός Βόλει Γυναικών: Ενισχύθηκε με 4 νέες μετεγγραφές

Μετεγγραφών συνέχεια για την Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου που ανακοίνωσε 4 νέες αθλήτριες.

Η Μαρία Θώδη είναι η νέα αθλήτρια της από την προηγούμενη εβδομάδα. Έρχεται από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Είναι ακραία και έχει αγωνιστεί ακόμη στις ομάδες Κόρινθο, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Ηλιούπολη και Πετρούπολη.
Η Ελένη Θώδη, αδελφή της Μαρίας, αγωνίζεται ως διαγώνιος και προέρχεται κι αυτή από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ήταν αρχηγός τη ομάδας νεανίδων του Ποσειδώνα που πήρε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο φαιναλ φορ της Πτολεμαΐδας το 2017.

Η Δώρα Μπούκουρα θα συνδυάσει τις σπουδές της με τον αθλητισμό και παραχωρήθηκε στον Μεσσηνιακό από τον Α.Π.Σ. Κορίνθου. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 και οι εμπειρίες της πολλές. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο.
Η Κλέα Μάτα προέρχεται από την Αναγέννηση Σάμου, σπουδάζει στην Καλαμάτα και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο Ακρίτας Καλαμάτας.
Μαζί με τις τρεις προηγούμενες μετεγγραφές, τις Κωνσταντίνου, Καφίρη, Παπασπυροπούλου, έχουμε ως τώρα επτά νέες αθλήτριες.

Στην ομάδα του ΜΓΣ συνεχίζουν και αυτήν την χρονιά οι παρακάτω αθλήτριες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια τιμούν, με την προσφορά τους και το ήθος τους, την φανέλα του Μεσσηνιακού:
Η Μαρία Χάσκου, η Νατάσα Ραμούνδου, η Μαρία Κωνσταντοπούλου, η Κατερίνα Φωτεινάκη, η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η Μαρία Ναλμπάντη, η Ιουλία Ζερδεβά και η Μιράντα Κουτσουροπούλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, τις προσεχείς ημέρες θα οριστικοποιηθεί το φετινό ρόστερ της ομάδος.

Μεσσηνιακός Βόλει Γυναικών: Ενισχύθηκε με 4 νέες μετεγγραφές
To Top