Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Συνεχίζει πιο δυνατά στο ανακαινισμένο στάδιο Μεσσήνης

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης το περασμένο Σάββατο, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και σύσσωμης της περιφερειακής αρχής, της δημοτικής αρχής και των βουλευτών Μεσσηνίας. Ένα Στάδιο που με προσμονή περίμενε ο αθλητικός κόσμος της Μεσσήνης αλλά και των γύρω περιοχών.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ήταν παρών με τον πρόεδρο του Παναγιώτη Στασινόπουλο, το μέλος του ΔΣ Δημήτρη Πουλόπουλο, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και προπονητή του Συλλόγου Λούη Τσάτουμα και την υπεύθυνη προπονήτρια του Συλλόγου στην Μεσσήνη Ελευθερία Πουλάκου.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. πρωτοέφτιαξε τμήμα στίβου στην Μεσσήνη το 1991 και από τότε για 30 αδιάλειπτα χρόνια διατηρεί το τμήμα αυτό, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά της επαρχίας να αθληθούν και να έρθουν σε επαφή με τον κλασσικό αθλητισμό. Επιπρόσθετα το τμήμα στίβου της Μεσσήνης τροφοδοτεί διαχρονικά τον Σύλλογο με Βαλκανιονίκες, Πανελληνιονίκες με απόηχο όλων τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του άλματος σε μήκος με συμμετοχή σε 3 Ολυμπιάδες Λούη Τσάτουμα.

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. συνεχίζει λοιπόν από την Δευτέρα 01 Νοεμβρίου ακόμη πιο δυναμικά στο νέο Στάδιο. Οι ώρες των τμημάτων θα είναι κάθε μέρα 3-7 και για περισσότερες πληροφορίες γονείς και ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη προπονήτρια Ελευθερία Πουλάκου (τηλ 6977925517). Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην αναβάθμιση και ανακαίνιση του Σταδίου και υπόσχεται να συνεχίσει να κάνει τα μέγιστα για την περαιτέρω προώθηση του κλασσικού αθλητισμού.

Μεσσηνιακός: Συνεχίζει πιο δυνατά στο ανακαινισμένο στάδιο Μεσσήνης
To Top